Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de febrer de 2011

Cultura

Cultura

Bona resposta de públic aquest cap de setmana a l’obra ‘La guerra muda’

Joaquim Aguilar

El públic va respondre positivament a la representació teatral “La guerra muda” que es va fer divendres al Centre Cívic. L’obra tracta la vida de quatre joves amb diferents addiccions i pertany a les activitats de l’Escola de Pares. Després de la representació es va fer un col·loqui amb els assistents, d’on va sortir una futura activitat de l’Escola de Pares sobre el joc i la psicomotricitat.

Divendres el Centre Cívic acollia la representació de “La guerra muda”, una obra de teatre escrita per la psicòloga i col·laboradora de Ràdio Premià de Mar Susana Ruesjas. El públic premianenc va respondre positivament amb assistència i participació. Pel que fa a l’assistència, no disposem d’una xifra concreta però la sala d’actes del Centre Cívic era gairebé plena.

“La guerra muda” tracta la història de quatre joves amb diferents addiccions i forma part de les activitats organitzades per l’Escola de Pares de les associacions de mares i pares premianenques. Després de la presentació es va fer un col·loqui sobre les addiccions i l’adolescència amb la participació del públic assistent. Precisament, d’aquesta participació n’ha sortit una futura activitat de l’Escola de Pares i noves representacions de “La guerra muda”.

Aquest cap de setmana l’Escola de Pares també va organitzar un taller sobre la gestió de l’agressivitat, el dissabte a la Biblioteca Martí Rosselló.

Etiquetes:

teatre

Més notícies

Cultura