Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de febrer de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Benestar animal crea una nova zona d’esbarjo per a gossos i prepara la reedició dels tallers de tinença a les escoles

Joaquim Aguilar
La nova zona d'esbarjo a la plaça dels Nens

Premià de Mar ja compta amb 7 zones d’esbarjo per a gossos, després que la setmana passada se n’hagi habilitat una de nova a la plaça dels Nens, al sector de la Masia Ribas. Aquest tipus d’equipament, que va començar-se a crear a Premià de Mar al parc del Palmar l’any 2017, ha proliferat sobretot d’ençà de l’entrada en funcionament de la regidoria de benestar animal que comanda Mari Luz Cánovas. També des d’aquesta regidoria es va impulsar el cicle de xerrades-taller sobre tinença responsable que va començar la tardor passada i que s’ha fet, precisament, en les diferents zones d’esbarjo del municipi. Avui Cánovas n’ha fet una valoració positiva i ha anunciat que el cicle es repetirà el curs vinent:

El cicle d’enguany encara té una convocatòria pendent que s’ha ajornat repetidament a causa del mal temps. Una altra acció impulsada per aquesta regidoria van ser els tallers de tinença d’animals a les escoles, que van començar l’any 2021: aviat, ens ha dit la regidora, es reprendran per als cursos de 3r i 4t:

Per últim Luz Cánovas ha anunciat que abans d’un mes es convocarà de nou la nova Taula de Benestar Animal, que reuneix diferents agents relacionats amb aquest àmbit i el la qual es posaran en comú les diferents actuacions de la regidoria i també es recolliran inquietuds i aportacions. 

Escolta les declaracions de Luz Cánovas:

Més notícies

Cultura