Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 d'octubre de 2021

Societat

Societat

Baralla multitudinària i presumpta pallissa d’un Mosso a un jugador juvenil del Premià després d’un partit al camp municipal

Joaquim Aguilar

Una baralla multitudinària dissabte a la tarda al camp municipal d’esports va demanar l’actuació policial d’una quinzena de Mossos d’Esquadra i Policia Local i aquesta actuació va donar peu a la detenció de dues persones per atemptat i resistència a l’autoritat. Segons ha explicat el club, la baralla la van provocar un grup de quatre o cinc joves premianencs que solen acudir a les instal·lacions amb actitud violenta, i que en aquesta ocasió van arribar a llançar pedres contra l’afició visitant, que venia de Terrassa. Però les detencions no van tenir a veure pròpiament ni amb aquest grup ni amb la baralla, sinó amb l’acció d’un Mosso d’Esquadra, que ara podria derivar en una denúncia a l’agent. La presidenta del club ha explicat que el Mosso es va excedir i que va apallissar injustificadament un jugador del Premià menor d’edat, i que el pare del noi va acabar agredint l’agent, cosa que va comportar la detenció de pare i fill. Escoltem l’Eva Andreo:

Els dos detinguts, segons ha explicat Andreo, van passar la nit a comissaria i van sortir ahir amb càrrecs. La presidenta s’ha solidaritzat amb ells i ha anunciat que si la família presenta denúncia, el club li farà costat i actuarà de testimoni dels fets. Amb relació a la baralla, que es va produir entre la porta principal de l’estadi i el cementiri, Andreo ha fet notar que cada dia es pateix més aquest tipus d’inseguretat i ha demanat a les autoritats que incrementin la presència policial als camps:

Els fets es van produir concretament sobre un quart de sis de la tarda, just en acabar el partit de futbol entre el CE Premià Juvenil A i la Fundació Terrassa. Segons l’explicació de la presidenta, el grup que va provocar la baralla ocupava un lloc a la graderia arran de la Riera i a tocar d’un contenidor de les obres que es fan al camp, d’on van agafar els rocs que van llançar contra l’afició rival. Després del partit van baixar per l’exterior del camp fins a la porta principal on van encarar-se a tothom qui sortia, jugadors i públic, i a partir d’aquí equips i aficionats d’una banda i de l’altra van embrancar-se en una batussa multitudinària.  

Hem demanat alguna reacció també al regidor de seguretat de Premià de Mar, l’Antoni Subirà, que ha lamentat i condemnat els fets i ha afirmat amb rotunditat que al nostre municipi “no es permetrà que torni a passar una cosa així” i ha anunciat que si en un partit es produeix algun incident el partit no es jugarà:

Escolta les declaracions íntegres de l’Eva Andreo:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura