Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de maig de 2023

Comarca

Comarca

Avui obre la Fira d’Atraccions de Mataró, una de les 5 més grans de Catalunya

Joaquim Aguilar
Foto: Ajuntament de Mataró

A Mataró, al nou Parc Central, avui comença a funcionar la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera, que amb una superfície de 9.000 m2 està entre les cinc fires més grans de Catalunya.

Segons informava aquesta setmana l’Ajuntament mataroní, s’allargarà fins el 5 de juny i hi haurà 132 atraccions, entre les quals hi ha les més clàssiques i dues que tornen: l’Skylab i el Tagada. Obrirà cada dia a partir de dos quarts de cinc de la tarda llevat dels dies festius, que també ho farà als matins, i funcionarà divendres i vigílies festius fins a les 2 de la matinada, el dimecres 31 de maig fins a les 12 de la nit, i la resta de dies fins a les 11. 

Destaca la informació municipal que el dimecres 31 de maig al matí la fira obrirà en exclusiva als infants i joves amb diversitat funcional de les escoles d’educació especial i centres especials de treball de Mataró, i que el 27 de maig se celebrarà la jornada sense música i sorolls per a persones amb hipersensibilitat sensorial.

Pel que fa a la Fireta de Primavera, ubicada al passeig de la Ciutadania del parc, enguany aplega 25 expositors d’artesania i articles de regal. I tot plegat acompanyat d’una zona de bars i actuacions musicals a la plaça d’Honorat Vilamanyà i Serrat, a l’interior de l’antic Parc Central. Hi haurà vuit bars i restaurants. En el capítol de les actuacions musicals, destaquem que entre altres formacions actuaran el dimecres 31 els premianencs Barca de Mitjana.

Etiquetes:

Mataró

Més notícies

Cultura