Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 de juny de 2020

Educació

Educació

Avui comencen els Patis Oberts ‘enriquits’: programa d’activitats diàries que podran adaptar-se a les propostes de les famílies

Joaquim Aguilar

Avui comença l’edició 2020 dels Patis Oberts, una activitat que enguany -en el marc de l’Estiu Educador dissenyat per Ajuntament, grups polítics i centres escolars- incorpora novetats en el seu concepte i format. Així, com ha indicat el titular de l’àrea Rafa Navarro, no consistirà només en oferir un espai d’ús lliure (novament el pati de la Lió) sinó que s’hi proposaran activitats concretes basades en disciplines esportives, i a més l’empresa que se n’ocupa adaptarà els continguts, si ho creu necessari, a les aportacions de la canalla i les famílies:

Els Patis Oberts funcionaran cada tarda de dilluns a diumenge de 5 a 8 fins el 10 de setembre; són gratuïts i no cal inscripció prèvia. L’aforament màxim dependrà de la normativa sobre la COVID-19 de cada moment. El programa inicial indica que cada dia l’activitat versarà sobre un esport diferent: bicicleta, bàdminton, beisbol, vòlei, hoquei, bàsquet i futbol.

Escolta la declaració sencera d’en Rafa Navarro:

Més notícies

Cultura