Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juliol de 2010

Comarca

Comarca

Avui comença al Masnou el festival Ple de Riure

Joaquim Aguilar
Avui comença al Masnou la 14ena edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure. Segons indiquen els seus organitzadors, el festival permetrà veure una gran varietat d’espectacles al voltant de l’humor i conèixer la tasca de companyies de països com l’Argentina, els Estats Units, Ucraïna i França. Entre les principals novetats de la programació destaca la proposta del Cabaret la Mar de Riure, a l’exterior de l’envelat, a la platja, i entre els plats forts es troba l’actuació dels humoristes madrilenys Faemino y Cansado i del clown italià Leo Bassi. Des del vessant econòmic, l’organització ha destacat que el Ministeri de Cultura ha aportat 20.000 euros al festival. Les darreres edicions del Ple de riure han comptat amb una assistència mitjana d’uns 10.000 espectadors.

Avui comença al Masnou la 14ena edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure. Segons indiquen els seus organitzadors, el festival permetrà veure una gran varietat d’espectacles al voltant de l’humor i conèixer la tasca de companyies de països com l’Argentina, els Estats Units, Ucraïna i França.

Entre les principals novetats de la programació destaca la proposta del Cabaret la Mar de Riure, a l’exterior de l’envelat, a la platja, i entre els plats forts es troba l’actuació dels humoristes madrilenys Faemino y Cansado i del clown italià Leo Bassi. Des del vessant econòmic, l’organització ha destacat que el Ministeri de Cultura ha aportat 20.000 euros al festival.

Les darreres edicions del Ple de riure han comptat amb una assistència mitjana d’uns 10.000 espectadors.

Etiquetes:

Ple de Riure

Més notícies

Cultura