Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de novembre de 2013

Societat

Societat

Atropellament mortal ahir al vespre a la línia R1 a l’alçada del Club Nàutic

Joaquim Aguilar

L'atropellament va obligar a circular tots els trens per la via del costat muntanya, generant cues de trens i retards d'hores.

L’atropellament va obligar a circular tots els trens per la via del costat muntanya, generant cues de trens i retards d’hores.


Atropellament ferroviari mortal ahir al vespre a Premià de Mar. Els fets van passar pels volts de les vuit a prop del Club Nàutic de la ciutat quan un tren de la línia R1 va atropellar una persona. Al lloc dels fets hi va assistir la patrulla de la Policia Local, una ambulància del SEM i 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’accident va provocar una afectació a la línia R1 ja que va obligar a tallar la línia ferroviària per ordre policial. L’aturada es va allargar durant més d’una hora fins que es va poder reobrir una de les dues vies un cop retirat el cos. El fet però que es tractés d’una hora punta a la línia ferroviària del Maresme va provocar retards de més de dues hores en la majoria de trens i en tots dos sentits. En alguns casos els combois van trigar fins a dues hores i mitja a fer el trajecte de Barcelona a Premià de Mar però també des del Maresme i cap a la capital catalana.
La circulació s’ha pogut normalitzar completament amb l’inici del servei aquest matí.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura