Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de novembre de 2023

Societat

Societat

Assemblea oberta demà de No+Pisos on es debatrà, entre altres qüestions, el registre legal de l’entitat per accedir a les taules d’habitatge i urbanisme

Joaquim Aguilar
Membres de la plataforma preparant pancartes

La plataforma veïnal No+Pisos celebra demà una assemblea oberta a la ciutadania al centre cívic on es posaran a consideració dels assistents les últimes gestions d’aquesta entitat amb relació, sobretot, al futur de les Hortes de Ponent. Més concretament, s’informarà de les al·legacions que s’han presentat al projecte de la propietat i també de les trobades que s’han mantingut les últimes setmanes amb els grups polítics. A més d’això, l’entitat vol sotmetre a debat l’opció de registrar-se legalment com associació, que és un requisit per poder participar a les taules municipals d’urbanisme (que s’hauria de reunir aviat per primer cop) i d’habitatge. Segons ens diu el portaveu Jordi Calvache, l’Ajuntament els ha convidat a prendre-hi part sempre i quan es faci prèviament aquest tràmit. També ens diu, sense entrar en detalls, que en el sí de l’entitat hi ha dos corrents d’opinió:

A més d’aquests continguts, l’entitat també informarà els assistents de les intervencions públiques que s’han fet les últimes setmanes per donar ressò a les reivindicacions que defensa. La reunió es farà al centre cívic, com dèiem, a partir de les 19h. 

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura