Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 d'octubre de 2010

Cultura

Cultura

Art, economia, mercat d’ocasió, monòlegs i teatre infantil, activitats del cap de setmana

Joaquim Aguilar

Matheu Cerdà inaugura aquest vespre una nova exposició a la sala Premiart i Òmnium Cultural porta l’economista Francesc Cabana al centre Cívic. Demà dissabte el Centre Excursionista celebra el seu mercat de material de muntanya d’ocasió, i el monologuista premianenc Dani Pérez actua al Centre Cívic. Diumenge hi ha teatre infantil al Patronat.

Ja tenim aquí el divendres i és temps per recordar quines activitats lúdiques i culturals tenim a la ciutat aquest cap de setmana. Comencem per avui mateix perquè tenim inauguració a la sala Premiart. L’Associació d’Artistes Plàstics acull d’aquesta tarda una mostra de pintures de Matheu Cerdà. La mostra es titula ‘La visió poètica del paisatge’. De fet, al propi artista l’anomenen ‘El pintor de la pau’. A la sala de baix de Premiart podrem veure aquests paisatges poètics de Matheu Cerdà, mentre que el primer pis l’ocupen quadres antics del l’artista que ell mateix ha repintat. L’exposició ‘La visió poètica del paisatge’ s’inaugura a les vuit del vespre i la podrem visitar fins el 31 d’octubre.

A la mateixa hora que s’inaugura l’exposició de Matheu cerdà, les 8 del vespre, Òmnium Cultural porta al Centre Cívic l’economista i professor Francesc Cabana. Cabana ve a parlar sobre els efectes de la crisi a Catalunya i les perspectives de futur com a país. La d’avui és la quarta conferència que organitza Òmnium Cultural a Premià de Mar en el que portem d’any.

Saltem a les activitats de dissabte. I comencem parlant del Centre Excursionista de Premià de Mar que d’11 del matí a dues de la tarda fan el seu Mercat d’Ocasió de Material de Muntanya. I a la nit, tenim monòlegs al Centre Cívic. La regidoria de Cultura ens porta demà dissabte el monologuista premianenc Dani Pérez que porta el seu espectacle ‘Cazando gamusinos’. L’espectacle de Dani Pérez començarà a dos quarts d’11 de la nit a la sala polivalent del Centre Cívic. El preu de les entrades és de 5 €.

El Patronat Social Premianenc ens porta cinema dissabte amb la pel·lícula argentina ‘Carancho’ de Pablo Trapero. I a les sis de la tarda de diumenge, teatre infantil amb la companyia Catacrac amb la seva obra ‘Peter Pan’.

Etiquetes:

Agenda

Més notícies

Cultura