Segueix-nos!

Carles Sole

28 de desembre de 2010

Bàsquet

Bàsquet

Arriba la desena edició del torneig de Nadal del Cover Premià de Mar

Carles Sole

La pista gran del Pavelló aquest matí

A més del Memorial Josep Maria Meléndez en bàsquet, iniciat ahir a la tarda; avui té lloc al Pavelló Municipal de Premià la desena edició del torneig nadalenc organitzat pel Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar. Des 9 del matí fins les 11 de la nit, un total de 30 partits oferiran un espectacle en futbol sala a tothom qui s’acosti al pavelló.

Avui se celebra la 10ª edició del torneig de Nadal del Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar al pavelló municipal, una jornada que ha començat a les 9 del matí  i que fins les 11 de la nit oferirà un total de 30 partits en diferents categories; amb un últim partit final entre un antic combinat del Cover Premià i el primer equip actual del club. Marfil Santa Coloma, Premià Esportiu, Fundació Privada Mataró, Canyadó, Sala5 Martorell i el mateix Cover Premià són els equips participants d’un torneig que ja porta 10 nadals promocionant el futbol sala.

 

I en bàsquet, recordem que ahir es van disputar les semifinals del quadrangular Josep Maria Meléndez, organitzat per l’Agrupació Bàsquet Premià en categoria júnior femení. El Joventut L’Hospitalet es va imposar al Premià per 39 a 55, mentre que el Femení Maresme va derrotar el Granollers. El Premià disputarà demà dia 29 de desembre el 3r i 4t lloc davant el Granollers a les 18h, mentre que a  ¾ de 8 del vespre es jugarà la final entre el Joventut L’Hospitalet i el Femení Maresme.
Enric Sánchez

Més notícies

Cultura