Arrenquen i tornen a posar les llambordes noves d’un petit sector del carrer de l’Esperança perquè el terra no oferia el pendent correcte

El rectangle d'on s'han aixecat les llambordes mal col·locades

L’Ajuntament informava ahir que ha calgut aixecar les llambordes d’un petit sector del carrer de l’Esperança, actualment en obres, i que es posaran de nou refent el pendent. Es tracta d’una porció de paviment d’uns 6 metres quadrats que queden a la cantonada amb carrer Eixample a la banda de mar, just davant d’una botiga d’objectes de regal. Com ens ha explicat el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, les pluges de la setmana passada van posar de manifest que el pendent que s’havia fet portava aigua a aquest establiment. També ha dit que es tracta d’un contratemps menor que no suposarà cap alteració ni en el calendari d’obres ni en el pressupost de l’actuació:

Recordem que en aquest carrer, entre Eixample i Joan Prim, s’hi fan obres de renovació de serveis al subsol i canvi de paviment en superfície des del mes d’abril passat, i la previsió és que els treballs s’enllesteixin a finals d’agost. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Translate »