Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de març de 2024

Comarca

Comarca

Arrenca el Temps de Pèsols, que aquest any compta amb restaurants de 22 municipis i una setantena de productors

Joaquim Aguilar
Font: Consorci de Turisme

Avui dia 15 de març comença una nova edició del ‘Temps de Pèsols’, les jornades gastronòmiques de promoció d’aquest producte que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. S’allargarà fins l’1 de maig i segons explica aquest organisme en aquesta ocasió involucra establiments de restauració de fins a 22 municipis (aquest cop, però, no n’hi ha cap de Premià de Mar) i també més de 70 productors de la comarca. 

Per tal de donar a conèixer tots aquests negocis i municipis que s’hi han apuntat, s’ha confeccionat una guia que ens en dóna les dades principals i també ens explica amb quines creacions concretes hi participa cada restaurant i també amb el preu de cada proposta gastronòmica. 

En concret els municipis participants són Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Mataró, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Tiana i Vilassar de Mar. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura