Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de febrer de 2024

Economia

Economia

Aquesta setmana han de començar les reunions de negociació del nou Pressupost, converses que el govern ja fa dies que manté amb Ciutadans

Joaquim Aguilar
Ajuntament de Premià de Mar

Aquesta setmana s’haurien de començar a celebrar les trobades entre el govern i els grups de l’oposició per negociar la proposta de Pressupost 2024, un cop quadrat el document amb la liquidació de 2023. Ho anunciava abans d’ahir el 2n tinent d’alcalde Antoni Subirà, que explicava que tots els grups ja disposen de la proposta i que afirmava que ara s’hauria “d’anar ràpid” en les negociacions per tal que el projecte es pugui portar al ple amb la màxima celeritat. Hi ha un grup, però, que ja fa dies que ha iniciat aquestes converses, el grup de Ciutadans, que segons explicava ahir el portaveu taronja es va trobar amb l’alcalde fa 10 dies. Josep Maria Cano explica aquestes converses en la “confiança” que el seu grup s’ha guanyat els últims anys amb el govern en matèria financera:

Recordem que, com va passar l’any passat, l’equip de govern ha justificat el fet que el projecte s’hagi enllestit tan tard en la necessitat de tenir feta la liquidació de l’exercici anterior a fi de saber de quin romanent es disposa per incorporar-lo al nou Pressupost.

Més notícies

Cultura