Segueix-nos!

Aina Novoa

4 de maig de 2023

Comerç

Comerç

Aquest diumenge Fira Comercial de Primavera amb la música de Chung-man d’Eufòria

Aina Novoa

Aquest diumenge 7 de maig se celebra una nova edició de la Fira Comercial de Primavera, organitzada per l’entitat Comerç Premià. De nou es tornarà a ubicar a la plaça dels Països Catalans amb 27 parades de les quals 7 són d’establiments nous. Durant la fira, es podrà gaudir de la música del cantant local Chung-man d’Eufòria, que a més de fer una petita actuació, també disposarà d’un estand per promocionar el seu establiment de restauració. En aquesta edició es podran veure botigues de tota mena; alimentació, estètica, moda, escoles d’anglès, animals domèstics o acadèmies diverses.

Tal com ens explicava al MPM la coordinadora de la Fira Comercial Núria Cuevas, aquest esdeveniment és una oportunitat per als visitants per descobrir noves empreses i gaudir de diverses activitats durant tot el dia:

També informem que la setmana passada es va dur a terme un nou sorteig dins de la campanya “Comprar a Premià té Premi”, que va atorgar un premi de 1000 € en vals de compra per gastar en establiments de Comerç Premià. El guanyador va ser un client del Món Ibèric.

Mira l’entrevista a Núria Cuevas:

YouTube player

Més notícies

Cultura