Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 d'abril de 2010

Política

Política

Antoni Bartolomé deixa l’acte de regidor satisfet de la seva feina al grup socialista

Joaquim Aguilar
El socialista Toni Bartolomé deixarà la seva acta de regidor en la sessió d’avui. Bartolomé, que ha treballat des de l’oposició en l’àmbit d’urbanisme, deixa el grup municipal per motius professionals i satisfet de la seva tasca al llarg de la present legislatura. Toni Bartolomé serà substituït pel primer secretari del PSC de Premià de Mar, Joan Garcia.

El socialista Toni Bartolomé deixarà la seva acta de regidor en la sessió del Ple d’avui. Bartolomé, que ha treballat des de l’oposició en l’àmbit d’urbanisme, deixa el grup municipal per motius professionals i satisfet de la seva tasca al llarg de la present legislatura. Toni Bartolomé serà substituït pel primer secretari del PSC de Premià de Mar, Joan Garcia.

L’ordre del dia del Ple d’abril presenta la renúncia d’Antoni Bartolomé com a regidor del grup municipal del PSC. Ahir us avançàvem que, segons fonts del grup municipal socialista, la seva renúncia obeïa a raons professionals. Ell mateix ens ho ha confirmat aquest matí. A l’hora de fer un balanç del temps que ha format part del grup municipal socialista, l’Antoni Bartolomé en la fa una lectura molt positiva de la seva tasca, especialment en l’àmbit de l’àrea d’Urbanisme.

En la seva trajectòria com a regidor, l’Antoni Bartolomé va protagonitzar un fet insòlit en el ple de la ciutat quan va votar en sentit contrari que la resta del grup socialista. Era en la votació d’una moció que presentava la Coalició d’Esquerres contra la nova normativa de l’atur que s’havia votat al Parlament Europeu. Bartolomé recorda aquells fets com un exercici de normalitat democràtica.

Antoni Bartolomé serà substituït al grup socialista pel primer secretari del PSC de Premià de Mar, Joan Garcia.

L’ordre del dia del ple ordinari d’abril no presenta precs ni preguntes. El Ple serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir de dos quarts de vuit del vespre. Per aquest motiu no us oferirem els programes ‘Planetari’, ‘Really Hot Country’, ni ‘Aplec de nit’.

Etiquetes:

PSC

Més notícies

Cultura