25 de març de 2015

Bàsquet

Bàsquet

Anotar en els moments claus (69-57)

L’equip masculí de bàsquet va signar un partidàs dissabte davant el Gramenet. El rival arrivaba com a favorit, tercer classificat i amb una gran ratxa que els homes de Xavi Martin es van encarregar de trencar. Sempre per sobre en el marcador i anotant en els moments claus per acabar amb una diferència de 12 punts (69-57). Ara l’equip és 10è, empatat a punts amb el 9è, el Sant Pol, que és l’equip que tanca la permanència. La clau del partit va ser anotar sempre en els moments claus. Pràcticament l’equip de casa va anar per davant en el marcador durant tot el matx, així que els nervis i la pressió s’anava aguantant amb el pas dels minuts. Concentració defensiva, rigor tàctic i anotacions claus per a carregar-se el Gramenet, que potser arribava al Pavelló amb excés de confiança. Els homes de Martín van estar molta estona amb set punts per sobre, i si el Gramenet retallava distàncies sempre es quedava a 3, i eren els de Premià que tornàven a anotar fins als 7 de marge. Així una vegada i una altra, amb la complicitat d’una graderia que patia tant que la victòria final va ser més que agradable. Ara caldrà mantenir la bona dinàmica i carregar-se a un altre tercer, el Malgrat. En la primera volta al Pavelló, els de Premià van caure de força punts de diferència i aquesta ha de ser la motivació pel proper partit. Ara queden set finals.