Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de juliol de 2012

Política

Política

Anguera: "En el moment actual, des de l'administració hem de facilitar més que mai que els emprenedors tirin endavant els seus projectes"

Joaquim Aguilar

L’entrada a l’equip de govern dels regidors socialistes després de la signatura del pacte per a la ciutat ha comportat una ampliació del cartipàs municipal. Un dels càrrecs de nova creació és el que ocuparà el regidor Josep Maria Anguera, el qual s’integrarà en l’estructura de Territori i Participació encapçalada pel convergent Antoni Subirà. Concretament, Josep Maria Anguera s’encarregarà de les llicències d’activitats, una qüestió que el socialista ha qualificat d’especialment important en la situació econòmica actual. En declaracions a Premià Notícies, Anguera ha dit que la decisió de crear el seu nou càrrec ha vingut donada per la necessitat de facilitar als emprenedors premianencs que portin a terme els seus projectes.

Josep Maria Anguera és l’únic dels quatre regidors socialistes que s’integra en una àrea ja existent: Tomàs Esteban i Carlos Mieres s’encarregaran de la nova àrea de projectes i estudis estratègics, mentre que Olga Safont dirigirà la nova unitat de comunicació.
Clica per veure el nou cartipàs municipal.

Més notícies

Cultura