Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 d'abril de 2024

Cultura

Cultura

Anglí posa bona nota al Sant Jordi 2024 malgrat la pluja i ironitza amb la idea que potser caldrà programar més coses per combatre la sequera

Joaquim Aguilar
Aspecte de la plaça de l'Ajuntament durant el matí d'ahir (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

La regidora de cultura Bàrbara Anglí ha fet avui una valoració positiva del que va donar de si ahir a Premià de Mar la Diada de Sant Jordi així com de tots els actes impulsats per aquesta àrea al voltant d’aquesta commemoració. Pel que fa estrictament a la jornada d’ahir, Anglí s’ha mostrat molt satisfeta i ha dit que també n’estaven contents els paradistes, malgrat la pluja que va caure a mitja tarda. Una pluja, ha dit, que sembla que s’engresca especialment quan es fan actes al carrer, pel la qual cosa potser caldria -ha dit irònicament- programar més activitats festives:

El programa d’actes de Sant Jordi continua aquesta setmana: aquesta tarda es fa al jardí de l’escola de música un concert de corals del centre, demà es fa a la biblioteca un taller de còmic i collage i divendres arriba un nou format d’acte: un sopar concert amb l’Ensemble Jazz Maresme i Marian Barahona a l’Espai l’Amistat. El circuit es tancarà el diumenge, 28 d’abril amb el lliurament també a l’Amistat dels premis del concurs literari. 

Etiquetes:

Sant Jordi

Més notícies

Cultura