Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de juny de 2010

Política

Política

Alfons Barreras es planteja si ha d’haver platja a tot el litoral de Premià

Joaquim Aguilar

Alfons Barreras als estudis de l'emissora

El portaveu de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar, Alfons Barreras, s’ha mostrat contrari a l’ús de la draga per regenerar les platges de la ciutat i ha demanat solucions definitives per mantenir la sorra a la platja. Barreras també va dir que s’hauria d’estudiar si ha d’haver sorra a tot el litoral de Premià de Mar. A banda d’això, el portaveu de la Coalició d’Esquerres ha advertit que la construcció de la Ronda Maresme podria afectar la part alta de la ciutat.

Drecera de fort contingut polític la que ens va oferir dilluns l’Enric Ventura. En el programa compartien taula el representant de la secció premianenca de Reagrupament, Jordi Dòria, i el portaveu de la Coalició d’Esquerres a Premià de Mar, Alfons Barreras. Anem primer amb Dòria que ens explicava alguns elements interessants sobre Reagrupament, com per exemple que encara no ens trobem davant d’un partit polític sinó d’una associació amb dues línies d’actuació. La primera d’elles, com és sabut, passa per la sobirania de Catalunya. I pel que fa a la segona línia política que busca Reagrupament, aniria encara cap a la regeneració de la política. Segons consideren, s’hauria d’acabar amb els polítics professionals. Recordem que Reagrupament es va presentar a Premià de Mar en un acte públic al Patronat el passat 30 de maig.

Seguim amb La Drecera, ara amb el que tenia a explicar l’Alfons Barreras, començant per la problemàtica de la regeneració de les platges. Pel portaveu de la Coalició d’Esquerres, un cop més no s’hauria de comptar amb la draga i s’haurien de buscar solucions definitives. A banda d’això, fixeu-vos, Barreras planteja si realment hauria d’haver platja a tot el litoral de la ciutat.

Un altre tema important era la construcció de la futura estació de tren de Can Pou. Barreras creu que, tot i les retallades en inversions que ha anunciat el Govern, l’estació no s’hauria de veure afectada.

Destaquem també el que va dir l’Alfons Barreras respecte a la construcció de la futura Ronda Maresme, la via que ha de substituir l’actual Nacional II. Barreras creu que la seva construcció afectarà necessàriament la part alta de la ciutat. En el mateix programa l’Alfons Barreras va demanar que s’agilitzi el Pla d’Equipaments de la ciutat i que aquest es faci de la manera més participativa possible.

Més notícies

Cultura