Ajuntament i PIMEC convoquen una jornada al Museu Romà sobre la Formació Professional en el context maresmenc ideada pel partit Ciutadans

La jornada es farà a l'espai Domus del Museu Romà

Premià de Mar acollirà el 30 de novembre una jornada de treball i reflexió al voltant de la Formació Professional i el seu encaix en el context empresarial de la comarca. Es tracta d’una convocatòria que fa l’Ajuntament que ha estat impulsada pel grup municipal de Ciutadans i que compta amb la participació de l’entitat PIMEC del Maresme, i que d’una activitat que es farà a la sala Domus del Museu Romà.

Avui n’ha parlat a l’espai d’opinió dels grups municipals del portaveu taronja Josep Maria Cano, que ha assenyalat que la iniciativa s’inscriu dins la voluntat del seu partit de reforçar aquesta modalitat educativa i sobretot ajustar-la a la demanda real de les empreses maresmenques:

Cano ha recordat que en el marc d’aquesta mateixa voluntat ja van impulsar en el seu moment l’actual servei No T’Aturis d’orientació laboral i acadèmica que ha posat en marxa l’Ajuntament a Can Salamó.

La jornada del dia 30 es farà a partir de les 4 de la tarda i obriran l’activitat amb la seva benvinguda l’alcalde Rafa Navarro i Joan Pera, president de PIMEC Maresme–Barcelonès Nord . Després d’això, com ha dit Cano, s’exposaran els resultats d’un estudi i es farà una taula rodona amb els convidats dels diferents estaments participants:

Per participar-hi cal inscriure’s a través d’un formulari que trobareu al web de la PIMEC.

Translate »