Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de novembre de 2022

General

General

Ajuntament i Can Sanpere comencen a desfer el nus

Joaquim Aguilar

Sensacions positives per part de l’equip de govern i de Can Sanpere després de la reunió d’ahir, reunió que suposava la represa de les negociacions després que dilluns l’entitat de la fàbrica presentés una proposta per abandonar l’espai així que comenci el procés d’expropiació. Per la banda del govern l’alcalde Rafa Navarro s’ha felicitat del pas que ha fet Can Sanpere i ha considerat la reunió un punt de partida per continuar parlant, i que pel que fa a les 5 condicions plantejades per l’entitat ha dit que ara caldrà estudiar-les una per una, analitzar les seves implicacions jurídiques, i convertir-les -en paraules seves- en un “acord de possibles” on les dues parts “es trobin còmodes”. Tot plegat, per tal que la proposta pugui esdevenir, ha dit, un “full de ruta” per avançar:

Des de l’associació s’ha parlat d’un “optimisme moderat” perquè -en paraules d’Arnau Galí- es considera que l’Ajuntament ha respost positivament a la proposta. L’entitat admet que l’aplicació d’algunes de les condicions “és viable però complexa”, ja que es basa en un grau de col·laboració público-comunitària “força innovador” però que ja s’ha implementat amb èxit en altres casos. També ha recordat el valor social del servei que presta l’entitat:

Com diem, la reunió d’ahir es planteja per les dues parts com l’inici d’una negociació que continuarà ja amb una segona trobada la setmana que ve.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Escolta les declaracions de l’Arnau Galí:

Més notícies

Cultura