Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de febrer de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Ahir començaven els treballs d’instal·lació dels nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Joaquim Aguilar
Un cartell a la plaça de Can Boter advertia aquest matí de l'inici de treballs

Ahir dilluns van començar treballs per la instal·lació de les 3 noves estacions de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, que s’ubicaran al carrer Segarra (Can Pou), al carrer Santiago Rusiñol (zona del Museu Romà) i a la Riera de Premià (plaça de Can Boter). 

Segons ens informa l’oficina Premià Energia, en una primera fase i durant uns 15 dies l’empresa adjudicatària farà les rases per a la instal·lació elèctrica, la senyalització de l’espai reservat (és a dir, pintura que delimita l’aparcament i senyalització vertical) i la instal·lació de les estacions de recàrrega, que en seran dues per cada punt de recàrrega. Després d’això vindrà una fase més llarga en el temps, que serà quan farà la seva part d’obres i connexions la companyia elèctrica i es farà la sol·licitud del nou punt de subministrament; això, com ens explica des de Premià Energia l’Albert Puig, es pot allargar entre 2 i 3 mesos

Un cop completat tot aquest procés (si tot va com ha d’anar, a principis d’estiu) el servei es posarà a disposició de la ciutadania. Recordem que l’ordenança que se n’ocupa, que s’ha aprovat definitivament aquest gener passat, fixa que aquest servei tindrà un preu públic de 0,35€/kWh.

Escolta les declaracions de l’Albert Puig:

Més notícies

Cultura