Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de març de 2023

Societat

Societat

Agenda lúdica intensa els pròxims dies per la gent gran premianenca: ball amb accent murcià i cap de setmana a Salou amb calçotada

Joaquim Aguilar
Fotos: Wikimedia Commons

L’àrea de gent gran fa aquests dies dues convocatòries de caràcter lúdic i totes dues han registrat un allau d’inscripcions per part d’aquest col·lectiu: aquest dissabte es calcula que hi haurà 350 persones, al límit de l’aforament, al berenar amb ball que es fa de germanor amb la població murciana de Cehegín, i el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril viatjaran al camp de Tarragona 4 autobusos.

Ahir passava pel MPM la regidora de gent gran Imma Morales per parlar de totes dues propostes. La festa de dissabte, ens deia, serveix per retornar a Cehegín una invitació semblant que es va fer en el passat a Múrcia. La qüestió, però, és que tot plegat s’ha hagut d’organitzar en temps rècord perquè l’alcalde Rafa Navarro -com explicava al seu compte de Facebook- va rebre la comunicació del seu homòleg de Cehegín la setmana passada, un fet que segons admet li va provocar “suor freda”:

Les festa començarà a dos quarts de 6 de la tarda i està previst que s’allargui fins les 9 del vespre. Segons Morales, com va passar al poble murcià, serà una ocasió perquè es retrobin moltes famílies:

I com diem, d’aquí a dues setmanes toca calçotada i concretament es fa una expedició de dos dies al Tarragonès i al Baix Camp, i s’hi han apuntat 210 persones:

Mira l’entrevista a l’Imma Morales:

YouTube player

Etiquetes:

Cehegín | Gent gran

Més notícies

Cultura