Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 d'octubre de 2010

Serveis

Serveis

Adif anuncia l’inici de les obres de remodelació de l’estació de trens de Premià de Mar

Joaquim Aguilar

Adif ha anunciat l’inici de les obres de remodelació de l’estació de RENFE de Premià de Mar amb un pressupost de 1.818.000 €. Les obres implicaran millores en l’accessibilitat a l’estació, l’ampliació de les andanes i al construcció d’una nova marquesina. També es faran millores a l’edifici de l’estació. Un dels elements més esperats d’aquestes obres és la construcció d’una nova parada per autobusos.

Anem ara amb una notícia de darrera hora i és que, finalment, s’inicien les obres a l’estació de tren de Premià de Mar. Aquest migdia hem rebut un comunicat d’Adif en el qual ens indicava l’inici de les obres de millora de l’accesibilidat de l’estació de Premià de Mar amb un pressupost de 1.618.000 euros.

Segons aquesta nota, les principals actuacions permetran eliminar les barreras arquitectòniques para dotar a les instal·lacions de més seguretat i accessibilitat. Per fer-ho es remodelarà el pas inferior para adaptar-lo a persones amb discapacitat i s’instal·laran escales mecàniques. D’altra banda, l’actual pas es destinarà exclusivament a us de vianants entre la ciutat i la platja i no tindrà accés a l’estació.

Altres actuacions que es faran seran l’ampliació de les andanes per adaptar-los als tres Civia. També es construirà una nova marquesina en l’andana direcció Mataró.

El propi edifici de l’estació també ha de rebre actuacions de remodelació i ampliació amb la creació d’un nou accés des de l’exterior i la instal·lació de nous controls d’accés.

Finalment, ADIF informa que les obres es completen amb la col·locació de nous tancaments i la urbanizació d’una nova zona en la qual es crearà un aparcament que inclourà una parada de autobusos i una zona d’estacionament de bicicletes.

Mirarem d’ampliar aquesta informació en properes edicions d’aquest informatiu.

Etiquetes:

Estació RENFE

Més notícies

Cultura