Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de març de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Acte d’ERC amb el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat per parlar de qüestions tan candents com la pacificació de la Nacional o la R1

Joaquim Aguilar
Marc Sanglas

ERC de Premià de Mar porta a parlar dilluns que ve el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas, en un acte al centre cívic. Es tracta d’una xerrada inscrita en el cicle de convocatòries que està fent els últims mesos aquesta formació amb vistes a la contesa electoral del maig, i que en aquest cas versarà sobre mobilitat i urbanisme i comptarà amb un pes pesant de l’administració autonòmica. L’acompanyaran com a intervinents el candidat Pep Ripollès i Toni Sáez, membre de la candidatura especialitzat en aquest àmbit, i que ens ha assenyalat alguns del temes que es volen posar sobre la taula, entre ells qüestions tan candents com la línia R1 de Rodalies, l’estació de tren, la pacificació de l’N-II o el transport públic:

A l’acte el públic assistent podrà formular preguntes al convidat i també es contempla que hi pugui haver un debat al voltant dels temes que s’hagin tractat. Tot plegat, com diem, dilluns vinent dia 20 al centre cívic a les 7 del vespre. 

Escolta les declaracions de Toni Sáez:

Etiquetes:

ERC

Més notícies

Cultura