Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 d'abril de 2023

Educació

Educació

Acte del Banc de Temps avui a la biblioteca al voltant del ‘reflex de Galant’ i els seus efectes sobre el desenvolupament cognitiu dels infants

Joaquim Aguilar
Secció de la portada del llibre d'Isabel Compan 'En Pol no para quiet'

El Banc de Temps de Premià de Mar ofereix avui una xerrada a la biblioteca en què la mestra i experta en neurodesenvolupament Isabel Compan presenta el seu llibre ‘En Pol no para quiet’, una obra adreçada als pares però també als infants on parla del Reflex de Galant, un reflex arcaic vinculat al sistema nerviós que es manifesta en els primers mesos de vida dels nens i que té molt a veure amb la seva evolució neuronal. Ell mateixa en parlava ahir al MPM, i assenyalava fins a quin punt aquest reflex influeix en les conductes dels infants i fins a quin punt és important que les famílies i els mateixos nens en prenguin consciència:

El llibre de Compan està il·lustrat per Isabel Mestras. La xerrada es fa avui, com diem, a la Biblioteca Martí Rosselló des de les 6 de la tarda. 

Afegim a aquesta informació, encara pel que fa a la biblioteca, que des d’ahir torna a estar oberta als usuaris la terrassa de l’equipament. Ens recorden que es tracta d’un espai on s’apliquen les mateixes normes que a la resta de la biblioteca, és a dir, que és està destinada a la lectura i a les activitats programades i que no s’hi pot fumar, menjar ni beure res que no sigui aigua.

Mira l’entrevista a Isabel Compan:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura