Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de novembre de 2023

Comarca

Comarca

Acord Junts-ERC per governar amb majoria a Vilassar de Mar

Joaquim Aguilar
El nou equip de govern vilassarenc (foto: Ajuntament de Vilassar de Mar)

Gir de guió imprevist a Vilassar de Mar divendres passat, on les formacions Junts i ERC van signar un pacte per governar conjuntament. 

Segons informava el mateix consistori, “l’acord té com a objectiu garantir un govern fort, cohesionat i estable per encarar els principals reptes del mandat”. Després d’això, l’equip de govern passa de 9 a 12 regidors, per tant, majoria absoluta. Recordem que el 28 de maig passat Junts va aconseguir una àmplia victòria amb 9 regidors, desbancant ERC, que tenia l’alcaldia en l’anterior mandat i que va patir un retrocés important i es va quedar amb només 3 regidors com a quarta força. La candidata de Junts, Laura Martínez, va fer-se amb l’alcaldia que fins aleshores ostentava Damià del Clot. El comunicat del consistori també indica que “la coincidència en molts punts dels respectius programes electorals i projectes han fet possible l’acord”.

Pel que fa al repartiment de carteres entre uns i altres ens trobem que Laura Martínez seguirà amb  les seves funcions d’alcaldessa i mantindrà la regidoria de comunicació mentre que la líder republicana Marta Rovira assumeix les funcions de cultura, planificació municipal i agricultura, regidoria de nova creació. També es farà amb la tercera tinença d’alcaldia. 

Etiquetes:

Vilassar de Mar

Més notícies

Cultura