Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 d'octubre de 2010

Política

Política

A la venda les entrades per la festa de la Gent Gran del 31 d’octubre

Joaquim Aguilar

Ja estan a la venda a les seus de les entitats de la gent gran les entrades per la festa de la Gent Gran que tindrà lloc el 31 d’octubre al Pavelló Poliesportiu Municipal. La festa, que coincidirà en data i continguts amb la castanyada, comptarà amb la participació de l’orquestra premianenca ‘Sons de Nit’.

Encara falta més d’una setmana per que es faci, però el fet que les entrades estiguin ja a  la venda ens donen prou motiu per parlar-ne. El diumenge 31 d’octubre es celebrarà al Pavelló Poliesportiu Municipal la Festa de la Gent Gran que organitza anualment el Consell Municipal de la Gent Gran de Premià de Mar. Aquest matí n’ha parlat al Tot d’Una la regidora de la Gent Gran de Premià de Mar, Imma Morales.

La Imma Morales ha destacat la tasca que fan els voluntaris en la organització d’una activitat com aquesta i, en general, de tot el que es fa per la Gent Gran a la ciutat.

La festa del Gent Gran estarà amenitzada per l’orquestra ‘Sons de Nit’, un clàssic en aquest tipus d’activitat que, a més, són premianencs.

Etiquetes:

Gent gran

Més notícies

Cultura