4 de març de 2015

Bàsquet

Bàsquet

A Boet s’hi va a guanyar

L’equip femení de bàsquet de Premià té molta fe dipositada en els propers partits. L’equip és només a una victòria de sortir de les places de play-off de descens, tot i que encara queden partits i es preveu un tram final de temporada d’infart. El primer objectiu és el·ludir el descens directe, que queden per als dos últims classificats. Posicions que ara ocupen el Jet, que sembla l’aspirant amb tots els números, i el Boet, l’equip a qui toca visitar aquesta setmana. De guanyar, les premianenques deixarien a 4 partits de diferència al conjunt de Mataró i podrien centrar-se en el·ludir el play-off de descens, que tampoc no porta gaire bons records. Per a motivar-se les jugadors del sènior poden pensar que en aquest mateix tram es van guanyar cinc partits consecutius la primera volta, davant rivals com el Sant Cugat o el Roser. Ara serà tan o més complicat perquè hi ha massa equips implicats en la lluita: uns per la part alta, els altres per a no caure més enllà de la desena plaça, perquè són aquestes quatre posicions les que deixen els equips pendents d’eliminatòries de descens. Un tema que s’haurà d’anar ressolent pas a pas. Ara toca centrar-se en el partit de dissabte a Mataró, davant el Boet. Un equip al que es va guanyar al Pavelló en un partit de paciència, que es va acabar finiquitant els últims minuts. Les premianenques venen de perdre davant el Terrassa al Pavelló (47-55) en un partit on el segon quart i el tercer les va condemnar. Pocs punts. I això que van deixar al rival del Vallès sense anotar-ne gaires. La clau seguirà sent la mateixa: la concentració defensiva sumada a un bon atac i a un bon percentatge anotador. Caldrà jugar també amb l’ansietat de les de Boet, que de perdre es veurien molt perjudicades.