Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 d'abril de 2012

Cultura

Cultura

Willy Fuego i la Coral l’Amistat omplen de música les dues sales de l’espai l’Amistat

Joaquim Aguilar

El músic barceloní Willy Fuego actua aquesta nit a l’Amistat. Fuego, guitarrista de la banda d’electroreaggae Kinky Beat, presenta en aquesta ocasió el seu projecte personal, més proper a la rumba i els ritmes llatins. El concert de Willy Fuego està organitzat per la Societat Cultural l’Amistat i començarà a dos quarts d’onze de la nit a la sala vestíbul de l’Espai l’Amistat.
D’altra banda, la sala gran de l’Espai de l’Amistat acollirà demà dissabte el concert commemoratiu dels quaranta anys de la Coral l’Amistat. En aquest concert, que començarà a les 9 del vespre, hi participaran tant els cantaires que actualment formen part de la coral com persones que n’han format part al llarg de la història. El concert porta per títol ’40 anys de cançons’. Les invitacions per aquest concert es recolliran des d’una hora abans que comenci a les taquilles de l’Amistat, tot i que ja ens advertien ahir que en quedaven molt poques.
A banda d’aquestes activitats musicals, aquest cap de setmana tenim novament cinema a la ciutat. L’espai de l’Amistat ens ofereix diumenge la pel·lícula infantil ‘Papa sóc una zombie’, el drama ‘Tan fuerte, tan cerca’ i la pel·lícula catalana de terror ‘Rec Gènesis’. ‘Tan fuerte, tan cerca’ i ‘Rec Gènesis’ les podrem tornar a veure dilluns. Podeu consultar els horaris al web de l’espai de l’Amistat: espai l’amistat punt cat. D’altra banda, el Patronat Social Premianenc ens porta per dissabte i diumenge la pel•lícula ‘Luces Rojas’ amb Robert de Niro i Sigourney Weaver.

Etiquetes:

Agenda

Més notícies

Cultura