Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de juny de 2022

Comarca

Comarca

El projecte Referents torna a fer una crida per trobar acompanyants voluntaris a joves tutelats i extutelats en el seu procés d’emancipació

Joaquim Aguilar

L’Associació Punt de Referència busca de nou voluntaris a Mataró i al Baix Maresme perquè facin acompanyament de joves tutelats i extutelats en el marc del Projecte Referents a partir de la tardor que ve. Referents, que va començar a funcionar fa 25 a l’àrea metropolitana de Barcelona i que recentment va desembarcar al Maresme (primer a Mataró i després a més poblacions) ofereix suport a aquest col·lectiu en el seu procés d’emancipació. Escoltem la tècnica del projecte Bet Termens, que ens diu quin perfil busquen i quina ocupació proposen:

Donada la bona resposta obtinguda en anteriors campanyes, passat l’estiu s’obrirà un nou grup de voluntaris residents a Mataró i al Baix Maresme, i el propòsit és organitzar-ho durant l’estiu:

A partir del 15 de juny i fins el 26 de juliol es faran 6 sessions informatives per a les persones interessades, algunes presencials i d’altres virtuals. Podeu consultar el calendari i inscriure-us-hi al web www.puntdereferencia.org/voluntariat. Durant el setembre es farà la selecció definitiva de participants i a la tardor s’iniciaran les relacions de mentoria, que s’allargaran fins l’estiu de 2023. 

Escolta les declaracions de la Bet Térmens:

Etiquetes:

Immigració

Més notícies

Cultura