Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 d'octubre de 2021

Educació

Educació

Tret de sortida oficial al procés participatiu en què escola Mar Nova i tècnics municipals i d’Ensenyament faran el “briefing” del futur edifici

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament anunciava ahir l’inici del procés participatiu que ha de servir per inspirar el projecte constructiu del futur edifici de l’escola Mar Nova. Després que el ple municipal aprovés el maig passat la signatura del conveni amb la Generalitat per la cessió de la competència (i a l’espera -com indica el comunicat- que la Generalitat faci el mateix a principis de 2022), aquest era el pas següent d’un periple que després ens portarà a la redacció, pròpiament, del projecte tècnic i a la licitació de les obres. L’alcalde Rafa Navarro explicava recentment en aquesta emissora que el procés, que tindrà un caràcter tècnic i del qual se’n desmarquen els grups polítics, servirà per elaborar una mena de “brieffing”:

L’Ajuntament preveu que el procés participatiu quedarà enllestit el de febrer 2022. A la reunió que ahir servia per activar-lo hi van participar tècnics dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i el Vallès Oriental, la direcció i l’AFA de l’escola, tècnics de l’Ajuntament, la regidora d’Ensenyament, Elisenda Busquets, i l’alcalde Rafa Navarro. Tot plegat, com recorda el comunicat, és un requisit obligatori que estableix i regula la Generalitat de Catalunya.

Més notícies

Cultura