Categories
Comarca
El Gremi de Restauració afirma que la reobertura sense restriccions arriba tard, “quan molts establiments ja estan a la ruïna”
L’autorització per la reobertura sense restriccions de bars i restaurants arriba tard, quan la majoria d’establiments han acumulat deutes greus i molts han hagut de tancar. Ho ha dit el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme en declaracions a l’Ona Maresme, que ha assegurat que després d’un any i mig de pandèmia “no hem après res” i que el model de reobertura que s’ha aplicat fa dues setmanes es podia haver posat en marxa molt abans i, d’aquesta manera, molts locals haurien pogut salvar-se. Escoltem l’Enric Bartrés:
Preguntat sobre les valoracions que ha recollit el gremi de restauradors i clients d’ençà de la reobertura sense restriccions, Bartrés ha explicat que tant els uns com els altres -i malgrat que la normativa ja permet recuperar els aforaments pre-pandèmia- en general s’aposta per espais més folgats; els clients busquen locals amb menys gent i els restauradors posen menys taules.
Recordem que el dia 15 d’octubre van aixecar-se oficialment les restriccions que afectaven aquest sector en matèria d’aforaments, a més de permetre’s que els establiments recuperessin també el seu horari d’obertura. També va quedar anul·lada la limitació de tenir un màxim de deu persones per taula, així com la distància entre els clients.
Escolta l’entrevista a Enric Bartrés a l’Ona Maresme:
Etiquetes:Coronavirus | Restauració
Notícies relacionades