Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juny de 2011

Serveis

Serveis

Comencen nous treballs de pavimentació de carrers

Joaquim Aguilar

Nou capítol de les obres de pavimentació i supressió de barreres arquitectòniques a diversos trams de carrer de Premià de Mar. Avui comencen els treballs a trams de les carrers del Pilar, Ramon Llull, Pompeu Fabra, Enric Granados i Jacint Verdaguer. És previst que els treballs es facin durant aquesta setmana. Aquestes obres formen part de la tercera fase de la reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques que va començar el passat mes d’abril.

Anem ara amb un apunt d’obres perquè aquest dilluns comencen nous treballs de pavimentació i supressió de barreres arquitectòniques a diversos trams de carrers de la ciutat. Segons informa l’Ajuntament les obres es faran entre avui i dijous als carrers del Pilar, entre Ramon Llull i Joan Prim; Ramon Llull, entre la Gran Via i el carrer de la Unió; al carrer de Pompeu Fabra, entre Joan Prim i la carretera de Vilassar de Dalt; al carrer d’Enric Granados, entre el carrer de la Plaça i el carrer del Doctor Fleming i al carrer de Jacint Verdaguer, entre Elisenda de Montcada i Joan Prim.

Aquestes obres formen part de la tercera fase de la reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a diversos carrers que va començar el passat mes d’abril.

Etiquetes:

Obres

Més notícies

Cultura