Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de maig de 2011

Esports

Esports

Perilla el partit davant de l’Europa si els jugadors del Premià no cobren

Joaquim Aguilar

Els jugadors del Club Esportiu Premià mantenen la seva posició de no jugar el partit de diumenge davant de l’Europa si no es soluciona el cobrament de les seves nòmines. El president Miguel Ángel Verdejo va dir als seus jugadors que cobrarien quan arribés una subvenció que esperava de l’Ajuntament. En cas de jugar-se el partit, Alberto Encinas hauria de tornar a comptar amb jugadors del juvenil.

Un dia més seguim atents a l’anunci de plantar-se que ha fet la plantilla del Club Esportiu Premià de cara a la jornada de diumenge. Ahir sentíem Alberto Encinas explicant que la plantilla havia pres aquesta determinació en l’autobús de l’expedició premianenca. Els motius de la protesta són sobretot econòmics. Encinas recordava que el president Miguel Ángel Verdejo els va dir que esperaven una subvenció municipal a partir de la qual pagaria.

La plantilla està, doncs, disposada a tirar endavant la seva amenaça de no jugar. De tota manera, Encinas no s’està de preparar l’enfrontament davant de l’Europa com si aquest s’hagués de produir. Dissortadament, un cop més s’haurà de recórrer a jugadors del juvenil per presentar un 11 inicial.

En cas de celebrar-se el partit entre el Club Esportiu Premià i l’Europa, aquest es jugaria diumenge vinent a les 12 del migdia. Estarem atents a l’evolució d’aquesta possible vaga de la plantilla premianenca.

Etiquetes:

futbol

Més notícies

Cultura