Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de desembre de 2010

Esports

Esports

El Club Esportiu Premià rep diumenge l’Espanyol B

Joaquim Aguilar

El Club Esportiu Premià rep a casa l’Espanyol B en el que serà el primer partit de Jaume Creixell com a entrenador local. El Premià sortirà amb la plantilla minvada però buscant uns 3 punts que comença a necessitar. El partit serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar, diumenge a partir de ¾ de 12 del migdia amb els comentaris de l’Enric Sánchez.

Diumenge Jaume Creixell dirigirà el seu primer partit com a local des de la banqueta del Club Esportiu Premià. Després de la derrota de diumenge passat al camp de l’Europa per 1 gol a 0, els premianencs reben a casa l’Espanyol B, un partit que han d’afrontar amb baixes a la plantilla, tal com destacava Jaume Creixell en roda de premsa després del partit de diumenge.

Després de la derrota de diumenge a Barcelona, el Club Esportiu Premià manté la posició de cuer del grup 5 de la Tercera Divisió amb 11 punts, a quatre del penúltim que és l’Ascó. Per la seva part, l’Espanyol B ocupa l’onzena posició de la taula amb 24 punts.

El partit de diumenge serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir de ¾ de 12 del migdia amb els comentaris de l’Enric Sánchez.

Etiquetes:

futbol

Més notícies

Cultura