Segueix-nos!

Carles Sole

29 de desembre de 2010

Futbol Sala

Futbol Sala

Èxit en la desena edició del Torneig de Nadal del Cover Premià

Carles Sole

El Torneig de Nadal organitzat pel Cover Premià arriba a la 10a edició en bona forma. Més de 400 esportistes de totes les edats i més de 800 espectadors van passar el 28 de desembre pel Pavelló Municipal de Premià.

Èxit en la desena edició del Torneig de Nadal organtizat pel Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar, que segons el club va acollir més de 400 esportistes i més de 800 espectadors al llarg de tot el dia. I és que la jornada va ser molt llarga: des de les 9 del matí fins les 11 de la nit el pavelló municipal de Premià es va omplir del millor futbol sala en totes les categories. El president del Cover Premià, Oscar Larrotcha, n’ha en balanç molt satisfactori.

I no deixem els torneigs de nadal perquè aquesta tarda de celebra la última jornada del Memorial Josep Maria Meléndez, organitzat per l’Agrupació Bàsquet Premià en categoría júnior femení. Avui a les 6 se celebra la disputa pel 3r i 4t lloc entre el Premià i el Granollers, i a partir de ¾ de 8 del vespre el pavelló municipal acollirà la final entre el Joventut l’Hospitalet i el Femení Maresme.

Enric Sánchez

Etiquetes:

FS Premià

Més notícies

Cultura