Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de setembre de 2015

General

General

Junts pel Sí creu que el procés queda avalat i Crida afirma que la CUP serà clau a partir d’ara

Joaquim Aguilar

Mas, Romeva i Junqueras a la compareixença post-electoral

Mas, Romeva i Junqueras a la compareixença post-electoral

Les forces sobiranistes premianenques treuen pit avui i consideren que els resultats del 27S avalen la continuïtat del procés. En nom de Junts pel Sí, l’alcalde Miquel Buch i el portaveu d’ERC Josep Maria Molins han coincidit a parlar d’un mandat clar i han coïncidit també en la importància que ara les dues formacions independentistes del Parlament sàpiguin gestionar els resultats i entendre’s:

Precisament per aquesta banda el portaveu de Crida Premianenca Joan Ribet s’ha felicitat dels resultats de la CUP (que triplica el nombre d’escons) i també ha assenyalat que el seu paper serà clau a l’hora de dissenyar les polítiques del nou país.

Recordem que a Premià de Mar va guanyar Junts pel Sí amb el 40’5% dels suports seguit de Ciutadans amb un 18%. Darrera d’ells, el PSC, la CUP, CSQEP i el PP. Unió va obtenir 443 vots en 7a posició. L’únic incident de la jornada premianenca es va produir a la biblioteca municipal, on el el president d’una mesa, que tramitava amb molta lentitud les votacions, va fer que passades les 8 del vespre encara quedessin premianencs esperant a emetre el seu vot.

Escolta la roda de portaveus completa:

Descarrega

Més notícies

Cultura