Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de novembre de 2010

Esports

Esports

El capità del Club Esportiu Premià, Rubén Salvador, diu que l’equip té una bona dinàmica de joc

Joaquim Aguilar

La plantilla del Club Esportiu Premià recolza les declaracions del seu entrenador José Luis Garcia, a l’hora de lamentar les errades en els tirs de cara a porteria. En declaracions al Planetari, el capità de l’equip i autor del gol premianenc, Rubén Salvador, va dir que l’equip demostra una bona dinàmica de joc, especialment en els seus desplaçaments.

Com cada dilluns, els programes esportius d’aquesta casa van mirar-se per davant i pel darrera el desenvolupament de la jornada futbolística del diumenge. Ahir podíem sentir al Premià Notícies les declaracions de l’entrenador José Luis Garcia i al Planetari era el capità de l’equip, Rubén Salvador qui s’explicava. Salvador destacava la bona dinàmica de joc que l’equip està demostrant fora de cosa, tot i lamentar les ocasions errades.

Rubén Salvador va ser l’autor del gol de l’empat, un penal marcat ja en temps de descompte. El capità premianenc va reconèixer que sentia nervis en el moment de xutar. Potser per això, la celebració del gol va ser especial.

A banda de tot això, ahir es va fer públic que un dels components de la secretaria tècnica del Club Esportiu Premià, Jordi Hervàs, que havia entrat amb la nova directiva, ha decidit desvincular-se del club per desavinences amb la banqueta.

Recordeu que, com cada dia, teniu més informació esportiva al programa Planetari, a  partir de 2/4 de vuit del vespre, amb l’Enric Sánchez.

Etiquetes:

futbol

Més notícies

Cultura