Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de novembre de 2014

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies divendres 28 de novembre de 2014

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 28 de novembre:

L'illa de cases on se situa l'antiga fàbrica

L’illa de cases on se situa l’antiga fàbrica

Miquel Buch no creu que la sentència sobre Can Sanpere, que dóna la raó a Núñez i Navarro, hagi d’alterar els plans de l’Ajuntament respecte de la consulta i la possible expropiació de la finca. L’alcalde de Premià de Mar ha dit avui que el resultat de la sentència s’esperava i que ara l’únic camí és el de l’expropiació. Després d’aquesta, queda saber ara el sentit de l’altra sentència, arran de la demanda presentada per la propietat quan l’ocupació va impedir enderrocar la fàbrica i iniciar l’activitat industrial. També ha assenyalat Miquel Buch que la resolució que s’ha conegut aquesta setmana confirma que els assessors del Pla Urbanístic Municipal es van equivocar fa 10 anys, un error -ha dit- del qual ja estaven advertits pels advocats que han portat el cas i que ha fet sospitar fa temps que la sentència seria desfavorable.
El partit Ciutadans ha format agrupació local a Premià de Mar, tot i que encara no ha decidit si presentarà candidatura a les eleccions municipals el 24 de maig de 2015, una decisió que prendran, han dit, en breu. El portaveu de Ciutadans de Premià de Mar, Josep Maria Cano, ha criticat l’equip de govern municipal i ha qualificat d’estranya la coalició entre CiU i PSC.
El Centre Obert que funciona a l’edifici Santa Tecla manté suspeses les seves activitats de forma temporal. El servei es va suspendre el 31 d’octubre arran de la finalització del contracte anterior amb l’empresa que dóna el servei. Mentre no es faci la nova licitació del contracte es farà un de provisional, de manera que s’espera que el Centre Obert torni a funcionar a mitjans de la propera setmana.
El cinquè aniversari d’Omnium Premià despunta a l’agenda cultural del cap de setmana. L’entitat ha organitzat una festa a l’Amistat en què actuaran les escoles de música de Premià de Mar i Premià de Dalt i que repassarà 3 segles de música a Catalunya. La pedalada de la Marató de TV3, exposició d’artesania de Pilar Roch a Premiart, teatre a l’Amistat i activitats al museu completen l’agenda del cap de setmana.
Esports. Cara i creu novament pel bàsquet premianenc en l’última jornada. El sènior de l’AB Premià continua en estat de gràcia i va guanyar el Jet a domicili 42 a 54, mentre que el masculí va caure estrepitosament a Malgrat 57 a 94. En futbol, el Club Esportiu Premià rep diumenge l’Unificació Llefià, en directe per Ràdio Premià de Mar.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, s’esperen precipitacions en forma de pluges abundants durant tot el cap de setmana. Temperatures lleugerament més baixes amb màximes arribant als 14 graus mentre que les mínimes han baixat fins els 9. Per demà dissabte s’espera que es mantinguin les precipitacions en forma de pluges molt abundants, al final del dia es poden superar els 50 litres per metre quadrat. Temperatures sense canvis. Per diumenge s’espera que les pluges continuïn durant el matí, localment d’intensitat forta. A la tarda els núvols s’aniran trencant però sense desaparèixer del tot.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura