Segueix-nos!

Carles Sole

6 de juny de 2014

Cultura

Cultura

Conferències, pintura, música, excursions i cinema a l’agenda d’activitats del cap de setmana

Carles Sole

Agenda d’activitats del cap de setmana
Descarrega’t l’agneda
Cap de setmana farcit d’activitats ben variades el que comença avui a Premià de Mar. Comencem amb dues conferències que tenim aquest divendres. La primera l’organitza l’església evangèlica i porta per nom ‘Com gestionem les nostres emocions?’, anirà a càrrec de l’educadora social i experta en teràpia educacional i orientació familiar Judith Gassó. La xerrada: a les 7 del vespre a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer de l’Esperança. Una hora més tard, a les 8, començarà l’altra conferència. Com us explicàvem ahir, l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro parlarà de “Cultura i Estat propi” a la biblioteca Martí Rosselló en un acte organitzat per Òmnium Cultural.
També a les 8 del vespre s’inaugura la nova exposició que presenta la sala Premiart. Des d’avui i fins el 15 de juny la sala del carrer Sant Antoni acull una mostra de pintures de l’artista xilè resident a Premià de Mar Jorge Hernández Othersot.
També aquest divendres, tenim concert de nivell a la sala gran de l’Espai l’Amistat. La formació premianenca ‘Coriolà’ actuarà a l’Amistat a 2/4 d’11 de la nit. Els premianencs, que presentaran a casa seva el seu primer disc ‘El debut’, estaran acompanyats de The free fall band i del Dj i productor musical Miqui Puig.

Cartell de la tercera Mostra de Graffiti de Premià de Mar

Cartell de la tercera Mostra de Graffiti de Premià de Mar


Com hem explicat abans, els graffitis seran protagonistes a la ciutat durant el cap de setmana amb la 3ª Mostra de Graffiti. El programa d’activitats de la mostra inclou una exposició al Centre Cívic del carrer de l’Esperança que s’inaugurarà demà dissabte amb obres de 18 artistes de l’esprai, oberta entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit. Coincidint amb la mostra se celebrarà una taula rodona al voltant del món del graffiti a càrrec dels artistes que participen a la mostra. Les activitats de la 3ª mostra de graffiti es traslladaran a diumenge i al mur de la Gran Via de Lluís Companys que coincideix amb l’antiga fàbrica de can Sanpere. Des de les 11 del matí es farà l’exhibició de pintura de Graffiti amb la participació de dos DJ que amenitzaran el matí. A la tarda de diumenge hi haurà exhibicions de ball, concretament de Hip hop, a 2/4 de 6 a càrrec a l’acadèmia Càsting, i de funky,a les 6 de la tarda, a càrrec de l’escola de ball Loli. A 2/4 de 7 es tancaran les activitats de la 3ª mostra de Graffitis amb una exhibició de Roller a càrrec de BCN Roller dance.
Reculem a dissabte. A 2/4 de 12 del matí es presenta a la biblioteca Martí Rosselló el llibre de poesia i fotografia ‘En la Ilusión Soñada’, de Maria Rosa de San Baldomero Torcal, i a les 7 de la tarda, el Patronat Social Premianenc projecta el documental ‘Bojos per les partícules. Què som i d’on venim’.
Com cada cap de setmana, el .MEP, el Museu de l’Estampació, organitza activitats. En aquest ocasió, diumenge hi ha un taller familiar sota el títol de “El pop estampa”. Serà a 2/4 de 12 del migdia. El preu és de 8€. Podeu portar una samarreta per estampar. També diumenge, a 2/4 de 6 de la tarda, audició del Taller de Música de Premià a l’escenari del Patronat amb títol ‘Sols o amb guarnició’.
Dilluns és festiu, com sabeu és la segona Pasqua, i en aquesta festivitat tradicionalment se celebra la Caminada Popular a Sant Mateu que arriba ja a la seva 21ena edició. La sortida es farà ales 8 del matí des de la plaça dels Països Catalans. El preu és de 6 € i inclou esmorzar i samarreta.
La programació cinematogràfica de l’Espai l’Amistat dissabte i dilluns, amb ‘Dragon ball Z, la batalla dels déus’, ‘Mejor otro dia’ i ‘Crónicas diplomáticas’, completen l’agenda d’activitats del cap de setmana a Premià de Mar.

Etiquetes:

Agenda

Més notícies

Cultura