Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de juliol de 2010

Política

Política

Urbanisme aprova el Pla d’usos del port de Premià de Mar

Joaquim Aguilar
La comissió d’urbanisme de Barcelona va aprovar ahir el pla d’usos del Port de Premià de Mar. Acaba d’aquesta manera un procés que ha durat tres anys i que ha implicat l’Ajuntament, la Generalitat i el Ministeri de Foment. L’alcalde Miquel Buch s’ha felicitat d’aquesta esperada aprovació. Buch ha recordat, però, que ara cal que la Generalitat ampliï els terminis de les concessions administratives per tal que el port de la ciutat resulti atractiu als inversors. En la mateixa sessió que es va aprovar el Pla d’Usos del Port, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona va aprovar també de manera definitiva el Pla d’Ordenació Urbanística de Premià de Mar.

Entrada actual per terra, del Port de Premià de Mar

La comissió d’urbanisme de Barcelona va aprovar ahir el pla d’usos del Port de Premià de Mar. Acaba d’aquesta manera un procés que ha durat tres anys i que ha implicat l’Ajuntament, la Generalitat i el Ministeri de Foment.

L’alcalde Miquel Buch s’ha felicitat d’aquesta esperada aprovació. Buch ha recordat, però, que ara cal que la Generalitat ampliï els terminis de les concessions administratives per tal que el port de la ciutat resulti atractiu als inversors.

En la mateixa sessió que es va aprovar el Pla d’Usos del Port, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona va aprovar també de manera definitiva el Pla d’Ordenació Urbanística de Premià de Mar.

Etiquetes:

Port

Més notícies

Cultura