Segueix-nos!

Carles Sole

24 d'abril de 2014

Política

Política

ERC reinaugura el seu local del carrer de la Plaça amb la presència de la presidenta comarcal, Blanca Arbell

Carles Sole

Crònica de la inauguració
Descarrega’t la crònica

La presidenta d'ERC del Maresme, Blanca Arbell, ahir a Premià de Mar

La presidenta d’ERC del Maresme, Blanca Arbell, ahir a Premià de Mar

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, ERC de Premià de Mar va inaugurar ahir el seu local del carrer de la Plaça. De fet, es tracta del mateix local que ja ocupaven els republicans fins poc després de les eleccions municipals del 2011. A l’acte hi va ser present la presidenta d’ERC al Maresme, la canetenca Blanca Arbell, que va reconèixer que, a diferència del que passava el 2011, en l’actualitat les sigles són favorables a que ERC torni a tenir presència a ajuntaments claus a la comarca com són el de Premià de Mar o el de Mataró.
Blanca Arbell va dir també que la prioritat d’ERC no passa ara mateix per les municipals sinó per les europees del 25 de maig i, sobretot, per la consulta sobre el futur polític de Catalunya prevista pel 9 de novembre. Per la seva part, el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de la ciutat, Josep Maria Molins, va insistir en el seu missatge que la formació ha d’anar de la mà de la societat de Premià de mar en la consecució d’objectius comuns.
La presentació oficial de Josep Maria Molins com a cap de llista d’Esquerra per les municipals de 2015 es farà la propera tardor. Abans però, i en un acte de precampanya per les eleccions europees del 25 de maig, dimecres de la setmana vinent, dia 30 d’abril, el diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, protagonitzarà un acte a la sala petita de l’Espai l’Amistat.

Etiquetes:

ERC

Més notícies

Cultura