Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de juliol de 2010

Política

Política

El vent dificulta el Paint ball del segon Ajuntament Jove

Joaquim Aguilar
El vent que ha bufat aquet cap de setmana a ran de mar ha dificultat el desenvolupament de les partides de Paint ball a les instal·lacions del port, muntades amb motiu de la segona edició de l’Ajuntament Jove. Tot i la poca gent que hi ha participat en el projecte d’enguany, des de la Regidoria han fet una lectura positiva del segon Ajuntament Jove. El regidor de Joventut de Premià de Mar, Roger Montañola, ha destacat que el més important, que era el projecte de treball polític dels alumnes de 3er d’ESO, ja estava fet. El setembre es farà una reunió de valoració definitiva del projecte i amb l’inici del curs escolar començarà la tercera edició de l’Ajuntament Jove.

Imatge de la pista a l'esplanada de Port de Premià de Mar

El vent que ha bufat aquet cap de setmana a ran de mar ha dificultat el desenvolupament de les partides de Paint ball a les instal·lacions del port, muntades amb motiu de la segona edició de l’Ajuntament Jove.

Tot i la poca gent que hi ha participat en el projecte d’enguany, des de la Regidoria han fet una lectura positiva del segon Ajuntament Jove. El regidor de Joventut de Premià de Mar, Roger Montañola, ha destacat que el més important, que era el projecte de treball polític dels alumnes de 3er d’ESO, ja estava fet.

El setembre es farà una reunió de valoració definitiva del projecte i amb l’inici del curs escolar començarà la tercera edició de l’Ajuntament Jove.

Etiquetes:

Ajuntament jove

Més notícies

Cultura