Segueix-nos!

Carles Sole

4 d'abril de 2014

Cultura

Cultura

L’aniversari de Can Sanpere, portes obertes al Poliesportiu, música i cinema a l’agenda del cap de setmana a Premià de Mar

Carles Sole

Agenda del cap de setmana
Descarrega’t l’agenda
Comencem amb un apunt d’agenda a Premià de Dalt. Aquesta nit el restaurant El Sindicat de la nostra localitat veïna acull l’actuació de dos membres del grup de jazz Pagasus. Seran concretament Josep Mas ‘Kitflus’ als teclats i Rafael Escoté al baix. L’actuació començarà a les 9 del vespre.

Cartell de les activitats del primer aniversari de l'ocupació de Can Sanpere

Cartell de les activitats del primer aniversari de l’ocupació de Can Sanpere


Saltem a dissabte. La plataforma can Sanpere 100% Públic celebra demà dissabte el primer any de l’ocupació de l’antiga fàbrica amb un seguit d’activitats lúdiques i reivindicatives obertes a la ciutat. La jornada inclou un recorregut participatiu per l’espai, una gimcana infantil, vermut musical i paellada popular. Havent dinat Circ de Sobretaula i dansa Oriental. A la tarda es faran els actes més reivindicatius, amb la presentació del Projecte Can Sanpere amb una contextualització del procés que està vivint la fàbrica, i la xerrada de Mares Contra la Impunitat. Ja a la nit, Sopador Solidari a càrrec de Suport Maresme. La jornada acabarà amb concerts i actuacions de discjòqueis.
El mateix dissabte, a les 7 del vespre, el Patronat Social Premianenc ens proposa sessió de cineclub amb la projecció de la pel·lícula ‘Sense & sensibility’, en la seva versió original en anglès amb subtítols en castellà.
Sense moure’ns del Patronat, ja diumenge, i també a les 7 de la tarda, ens proposen anar de concert amb l’actuació de la formació vilassarenca Virgo, i la seva selecció de clàssics dels anys 60 i 70. L’entrada general val 6€, gent gran i joves 5€ i mig i socis 4€.
Diumenge és el Dia Mundial de l´Activitat Física i per aquest motiu, el pavelló poliesportiu municipal obrirà les portes de 10 del matí a 2 del migdia per oferir la possibilitat de practicar esports a tothom que vulgui.
La programació de l’Amistat, amb la pel•lícula ‘Agosto’, dissabte a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre, completen l’agenda d’activitats del cap de setmana a Premià de Mar.

Etiquetes:

Agenda

Més notícies

Cultura