Segueix-nos!

Carles Sole

27 de gener de 2014

Esports

Esports

El jugador del juvenil del CE Premià Quique Varela recupera la consciència després de patir un traumatisme cranioencefàlic

Carles Sole

Entrevista a Jose Antonio Alonso, president del CE Premià
Descarrega l’entrevista

L'helicòpter sobre la gespa del camp, dissabte passat a la tarda. Foto: La Vanguadia

L’helicòpter sobre la gespa del camp, dissabte passat a la tarda. Foto: La Vanguadia

El jugador del juvenil B del CE Premià Quique Varela ja ha recuperat el coneixement. Varela, que va patir un traumatisme cranioencefàlic arran d’una puntada de peu fortuïta d’un rival dissabte a la tarda al Camp de Futbol Municipal va ser traslladat a Can Ruti amb helicòpter i va romandre inconscient fins ahir i en observació a la Unitat de Cures Intensives. Ara mateix, i segons ha explicat el president del Club Jose Antonio Alonso a Premià Notícies, ja està conscient però s’ha de veure com evoluciona. Alonso ha denunciat que els serveis d’assistència que presta la Federació no actuessin a temps per la qual cosa el club va haver de sol.licitar ajuda a Emergències de la Generalitat.

Pel que fa a resultats del cap de setmana, victòria a domicili ahir diumenge del primer equip del Club Esportiu Premià que es va imposar per a La Catalana de Sant Adrià de Besòs per 0 gols a 2, amb la qual es posen quarts a la taula. El Juvenil va sumar la cinquena derrota consecutiva i el Cover va empatar a Sabadell. En bàsquet, nova derrota del sènior masculí de l’AB Premià i victòria del sènior femení. I en waterpolo, victòria important del CN Premià a la piscina del Portugalete per 8 a 10.

 

Etiquetes:

CE premià | futbol

Més notícies

Cultura