Segueix-nos!

Carles Sole

14 de febrer de 2013

Bàsquet

Bàsquet

El sènior femení de l'ABP perd davant el Prat però segueix millorant

Carles Sole

Derrota 54-59. L’equip segueix millorant i es troba en play-off de descens. Aquest diumenge, visita a Caldes, rival directe.
El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià va perdre aquest passat cap de setmana per 54 a59 a casa davant el Prat, un dels equips de la part alta de la taula de la 1ª Catalana femenina. El matx va ser molt disputat i no es va resoldre fins als instants finals, moment en el què l’efectivitat del Prat i algunes decisions arbitrals van decantar la balança a favor de les del Llobregat. Malgrat la derrota, el Premià es troba en un bon moment, i és que en les últimes setmanes la millora de l’equip ha estat evident.
Tot i que el nivell defensiu del conjunt premianenc és molt bo, encara falta millorar en atac. Ho explica l’entrenador del sènior femení de l’ABPremià, Rafa Perdiguero. Amb aquesta derrota el Premià es manté 13è classificat amb 4 victòries i 13 derrotes. Aquesta posició obliga a jugar el play-off per evitar el descens, i l’ABP es troba a un partit del descens directe. Aquest diumenge a les 12h l’equip visita la pista del Caldes, penúltim classificat i rival directe en la pugna per evitar del descens.
Enric Sánchez

Etiquetes:

AB Premià

Més notícies

Cultura