Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de juny de 2010

Esports

Esports

Els nois del bàsquet pendents del seu futur

Joaquim Aguilar
El sènior masculí de l'Agrupació Bàsquet Premià s'haurà d'esperar fins a final de mes per saber si pot optar a una plaça per jugar a Copa Catalunya la temporada vinent. Tot i no saber encara del cert on jugaran la temporada vinent, l’equip ja està confeccionant la nova plantilla en la qual ja es pot confirmar que hi haurà canvis. L’equip encara té opcions de pujar de categoria a causa dels ascensos i descensos compensats en categories superiors.

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià s’haurà d’esperar fins a final de mes per saber si pot optar a una plaça per jugar a Copa Catalunya la temporada vinent. Tot i no saber encara del cert on jugaran la temporada vinent, l’equip ja està confeccionant la nova plantilla en la qual ja es pot confirmar que hi haurà canvis. L’equip encara té opcions de pujar de categoria a causa dels ascensos i descensos compensats en categories superiors.

Novament tenim un equip esportiu premianenc pendent d’altres per saber on ha de jugar la propera temporada. L’Agrupació Bàsquet Premià s’haurà d’esperar fins a final de mes per saber si pot optar a una plaça per jugar a Copa Catalunya la temporada vinent. Ho explicava al Planetari l’entrenador de l’equip premianenc, Rafa Perdiguero.

Tot i no saber encara del cert on jugaran la temporada vinent, l’equip ja està confeccionant la nova plantilla en la qual ja es pot confirmar que hi haurà canvis. En els playoffs d’ascens, els de Perdiguero van quedar en última posició en la lluita dels 3 quarts, i tot i així encara hi ha opcions de pujar de categoria a causa dels ascensos i descensos compensats en categories superiors.

Més notícies

Cultura