Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de juny de 2013

Comarca

Comarca

Titulars i Premià Notícies dimecres 5 de juny de 2013

Joaquim Aguilar

Premià Notícies
Descarrega’t l’informatiu

Pau Pañella

Pau Pañella

Canvis al grup municipal de Crida Premianenca. El regidor Marc Forés ha anunciat oficialment aquest dimecres la seva renúncia al càrrec adduint motius personals i laborals, una renúncia que no implica abandonar el projecte de Crida Premianenca. Ja el passat mes de març, Marc Forés va comunicar a la resta de militants de la formació municipalista la intenció de deixar el càrrec de regidor per la manca de temps que hi podia destinar. Després de celebrar diverses assemblees, el també militant de Crida Pau Pañella ha estat l’escollit per rellevar Forés com a regidor al Ple de Premià de Mar. Pañella és premianenc, té 25 anys d’edat i és professional del circ.
La Plataforma Estació Premià s’ha mostrat molt crítica amb el gestor ferroviari Adif per la nota de premsa que va publicar la setmana passada en la qual anunciaven la finalització dels treballs de reforma de l’estació. Des de la Plataforma destaquen que es parli de solucions als problemes de seguretat i accessibilitat de l’equipament, quan aquesta és, precisament, una de les principals queixes del col·lectiu.
Les mobilitzacions sorgides a la comarca pel trasllat de la carretera Nacional II i per demanar la gratuïtat d’autopistes com la C32, podrien arribar a tenir abast nacional. El portaveu de la plataforma Preservem el Maresme, Antoni Esteban, que la situació que s’ha donat al nord de la comarca i al sud de Girona per l’aturada del desdoblament i els accidents que s’han donat, hauria propiciat aquesta possibilitat.
Des d’avui i fins el 28 de juny es pot visitar a la sala Salvador Moragas de la biblioteca Martí Rosselló l’exposició ‘El Marroc desconegut’. Es tracta d’una mostra fotogràfica del premianenc Joaquim Margenat i organitzada per l’AECC. En motiu d’aquesta exposició s’ha previst la realització d’activitats paral·leles, com la projecció de dues pel·lícules i una conferència.
Esports. El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià va consumar el descens a 2a Catalana aquest passat cap de setmana. El conjunt premianenc va perdre a mans del Cerdanyola en el segon partit del play-off per evitar el descens. El resultat final va ser de 71 a 83, en un matx que es va resoldre després de 2 pròrrogues. Rafa Perdiguero va confirmar ahir al Planetari que seguirà dirigint la banqueta premianenca.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, en general la situació meteorològica continuarà sense canvis importants però augmentarà la nuvolositat que estarà formada principalment per núvols alts i mitgencs, poc importants. No s’esperen precipitacions. Temperatures lleugerament més altes, amb màximes entre els 23 i els 26 graus, i mínimes que han oscil·lat entre els 11 i els 15. Per demà dijous s’espera que de moment no hi haurà canvis importants en la situació meteorològica, amb la presència d’intervals de núvols alts i mitgencs que a estones podran arribar a tapar el cel, però que no donaran precipitacions. Les temperatures màximes es mantindran entre els 23 i els 26 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 13 als 16.

Més notícies

Cultura