Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 d'octubre de 2024

Comarca

Comarca

La Consellera Parlon presideix l’acte institucional que culmina un nou procés unificat de selecció de policies per a sis municipis maresmencs

Joaquim Aguilar
Foto: Consell Comarcal

La seu del Consell Comarcal del Maresme va acollir abans d’ahir dimarts l’acte institucional d’adjudicació de les 11 places de policia local a municipis maresmencs que conformaven la segona experiència del programa de selecció unificada que van impulsar fa dos anys el mateix Consell Comarcal i el Departament d’Interior. En aquesta ocasió es cobreixen places als municipis d’Argentona, El Masnou, Premià de Dalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, i el programa també ha permès generar una borsa de 39 agents. 

Es tracta, com diem, del segon procés selectiu unificat que es fa al Maresme i al conjunt de Catalunya; el primer, que va ser una prova pilot, es va fer el 2022 i també va servir per cobrir vacants a Arenys de Mar, Calella, El Masnou, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià i Vilassar de Mar. L’acte de dimarts estava presidit per la Consellera d’Interior i Seguretat Pública, Núria Parlon, que -segons la nota del Consell Comarcal- va felicitar el Maresme per aquest nou model de treball conjunt que “ha demostrat -va dir- ser tot un encert i que es pot convertir en una experiència inspiradora per a altres territoris“. També hi era el president del Consell Comarcal, Francesc Alemany, que es va felicitar que el Maresme hagi estat pioner amb una experiència com aquesta. Han participat en aquest procés selectiu 274 aspirants.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura